Učbenik uspeha

Zakaj (ŠE) niste uspešni? Ker ne veste, da bi lahko bili. Tudi vi. Ali pa kdorkoli drug. In to je edini razlog. Drugih ni. Vse dokler boste menili, da gre pri uspehu za srečo, naključje, izjemne okoliščine ali kaj podobnega, na kar vi ne morete vplivati in je dano le drugim, vam pa ne, bo tako tudi ostalo. In vi ne boste uspešni. Kar tako, mimogrede, samo od sebe, še nihče ni postal bogat, slaven, priljubljen ali ljubljen. Tudi vi ne boste. Zato lahko še naprej pristajate na vlogo statista v svojem lastnem filmu in preostanek življenja prebijete v prepričanju, da vam je bilo tako usojeno in da se tega pač ne da spremeniti.

Ali pa vzamete usodo v svoje roke in se odločite za uspeh. Učbenik uspeha vam bo pokazal, kako to storiti. Na katerem koli področju. Ne le to; prejeli boste natančna navodila, s pomočjo katerih bo vaše življenje v samo nekaj mesecih popolnoma drugačno, čez dve leti pa boste potrebovali teleskop, da boste videli sebe na današnji dan. Ne verjamete? Samo en način je, da se o tem prepričate…

***

Pri Učbeniku uspeha ne gre za leposlovno delo, ampak za priročnik, ki vam bo pomagal razumeti, da med bogatimi in uspešnimi ljudmi praviloma sploh ni posebej nadarjenih, izobraženih, očarljivih ali lepih posameznikov. Bogati in močni so ti ljudje postali, ker so se tako odločili.

Kot se lahko tudi vi.

Nato vam bo pokazal, kako to doseči.

Čisto praktično, čisto konkretno. Korak po koraku vas bo odpeljal iz vašega trenutnega življenja in rezultatov ki jih sedaj prejemate, v smeri cilja, ki si ga boste zastavili.

In ta cilj boste dosegli. Vem, da ga boste, še vsakdo ga je. Boste videli…

***

Več o projektu Učbenik uspeha tukaj.

Dobite ga v vseh knjigarnah ali pa direktno na založbi.

%d bloggers like this: