L. R. GIULIANI: FIRST MISSION PARIS

…če bi leno barabo in nepopravljivega ženskarja poskrkalo v vohunsko življenje…

Prvo zgodbo o preveč brihtnemu in premalo resnemu Europolovemu agentu Enricu Morettiju sem pod imenom Leone R. Giuliani objavil na Amazonu aprila 2016. Izkazalo se je, da so bralci že pošteno naveličani klasičnih bondovskih superjunakov, z vsemi tistimi skoraj nadnaravnimi sposobnostmi, saj se je moja zgodba po le nekaj dneh pričela pojavljati na Amazonovih lestvicah knjižnih uspešnic. A to še ni bilo vse…


Tiste dni sem jo opisoval nekako takole; ste se kdaj spraševali, zakaj moški ljubijo svoje igrače, svojo svobodo in prsate blondinke, pri tem pa so prepričani, da lahko položijo prav vsako žensko ki jim ne zbeži, saj naj bi jim to bilo v krvi? Se vam zdi svet superherojev preveč izmišljen in vohunski dokumentarci preveč dolgočasni, vendar pa ljubite skrivnosti, dramo in napetost? Želite izboljšati svoje osvajalske sposobnosti, se naučiti kaj koristnega o umetnosti pogajanj ali o temu, kako se izgovoriti iz težav, ko bo to najbolj potrebno?

Očitno je bil to dovolj dober poziv k nabavi knjige, saj sem takrat beležil po nekaj sto nabav na dan. Kar je pripeljalo do tega, da se je First Mission Paris – WTF in the City of Lights pojavila med prvimi dvajsetimi v kategoriji International Mystery and Crime. In ne samo to!

Nekega lepega dne sem se prebudil in jo našel na prvem (PRVEM!!!), ja, čisto prvem mestu (!) v tej nadvse tekmovalni kategoriji.

Kaj je to pomenilo zame? Poleg posebnega zmagoslavnega občutka, kajti biti Amazon’s number one bestselling author pa res ni kar tako?

Hja, nič kaj več kot to. Ampak hej, saj to je to! Za to vendar gre, mar ne?

***

PS: Rekel sem, da mi tako visoka uvrstitev mojega prvenca poleg posebnega zadovoljstva ni prinesla nič drugega. Zlagal sem se.

Prinesla mi je pogodbo z založbo. To pa je že nekaj!

%d bloggers like this: