Life Coaching

Life Coach je nekdo, ki vam pomaga prepoznati vaše cilje in izdelati akcijski načrt, ki vas do njih pripelje. Morda zveni tuje, ampak če želite delovati kot top atlet, na kateremkoli področju v življenju, potrebujete izkušnje, entuzijastično podporo, objektivno perspektivo in kritični vpogled nekoga od zunaj. Še najbolje od osebe, ki je strokovno usposobljena, da vam pomaga izkoristiti vaše potenciale in doseči želene rezultate.

Če se sprašujete, kako lahko jutri naredite več in bolje kot danes in kako bi premostili prepad med tem kje ste in kje bi radi bili, je Life Coach pravilna izbira.

Leife Coach pa seveda ni terapevt in srečanja z njim niso terapije. Terapevt bo poskrbel, da se bolje počutite, Life Coach pa da izgradite zmožnost za aktivno upravljanje vašega življenja. Ravno tako ni svetovalec in zato ne more imeti odgovorov na vprašanja iz vašega sveta. Te lahko imate le vi – Life Coach vam bo pomagal, da do njih pridete. Tako bodo vsi uspehi pripisani zgolj in izključno vam.

Kaj je to in zakaj bi sploh lahko bilo koristno?

Ker lahko vedno napredujemo

Obstaja razlog, zakaj je naše življenje ta trenutek točno tako, kot je. Na kataremkoli področju; stanje na bančnem računu, položaj v organizaciji, ugled v družbi, odnosi z bližnjimi, kamorkoli pravzaprav pogledamo, vse to imamo zaradi naših preteklih misli, preteklih odločitev in preteklih dejanj. Če nam ni všeč, kje v življenju stojimo, pomeni, da pač niso delovale stvari, ki smo jih počeli v preteklosti. Preprosto povedano, kar smo počeli do zdaj, pač ni bilo ustrezno, zato nimamo tega, kar bi si morda želeli.

Če želimo drugačne rezultate, je torej treba nekaj spremeniti. Brez tega ne gre. Kajti početi iste stvari in pričakovati drugačne rezultate, ni samo brezupno, ampak tudi butasto. Brez sprememb bomo zgolj podoživljali ene in iste rezultate, vedno znova in znova. In napredka ne bo.

Popolnoma nobenega razloga pa ni, da ne bi napredovali. Le premakniti se moramo. In ne čakati. Misli so dobre, a niso dovolj. Svet spreminjamo in si ga ustvarjamo po svoji podobi z dejanji in ne z mislijo o teh dejanjih. Vedno je prostor za rast in napredek, ta svet vedno ponuja toliko več…

Včasih pa tudi preveč

Včasih želimo od življenja preveč. Morda žrtvujemo ena področja na račun drugih. Dilema kariera ali družina je vsem tako znana, ni pa edina. Kje je še skrb za osebno zdravje, za okolje, vse tiste stvari, ki jih cenimo in jih imamo radi, a se jim odrekamo, ker pač ni časa? Vsak dan smo omejeni s številom sekund in količino energije, ki nam je dodeljena. Mimo tega ne moremo. Znotraj tega pa včasih ne znamo. Lahko naletimo na neko prepreko, mimo katere ne moremo, izziv, ki ga ne uspemo premagati. Sami.


Kaj lahko storim za vas jaz?

Kot Life Coach vam lahko pomagam. Lahko vam pomagam premostiti razmak med tem kje ste danes in kje bi radi bili. Lahko vam pomagam prepoznati vaše cilje, domete do katerih sežete in o katerih se vam še sanja ne in nakažem pot, po kateri jih osvojite. Ne glede na to kako srečni in uspešni ste, vedno lahko najdete priložnost za rast in napredek. Na katerem koli področju.

Če se odločite za sodelovanje z menoj, bo moja misija zgolj ena sama in edina; narediti vse, da se vi premaknete na naslednji nivo. Ste pripravljeni?

Lahko začneva že danes. Jutri pripada rezultatom.


Lahko študirate, kolikor hočete, a če ne greste v akcijo, ne bo rezultatov.

Bob Proctor

Če se se odločite za sodelovanje z menoj, bi to temeljilo na teh izhodiščih:

ZAUPNOST IN ZASEBNOST

Zagotovljena je popolna zasebnost. Vsebina vseh pogovorov v času srečanj ostane zaupna. Dodatno v ta namen že na prvem srečanju podpišemo posebno izjavo o nerazkritju.

OBLIKA SODELOVANJA

Po tem ko izkažete povpraševanje, se na prvem srečanju dogovorimo o načinu dela in obliki sodelovanja. Običajno sodelovanje poteka v obliki petih srečanj, kar pa ni nujno. Sodelovanje seveda prilagodimo specifičnim rezultatom in napredku posameznika.

POTEK SREČANJA

Srečanje traja eno uro in poteka praviloma na sedežu iGROW Centra za uporabne veščine v Kopru. Obstaja tudi možnost srečanj v Ljubljani.

CENIK

Cena enega srečanja je 90,00 EUR, paket petih srečanj pa 350,00 EUR. Za skupine do tri osebe je skupna cena 150,00 EUR na vsako srečanje. O vseh ostalih oblikah srečanj se dogovorimo.


To je to. Imamo eno samo življenje in od nas je odvisno, kaj z njim naredimo. Ne od okoliščin, ki pridejo iz zunanjega sveta in na katere tako ali tako ne moremo vplivati, ampak od tega, kaj s temi naredimo. Pozabite srečo, usodo, zvezde na vaši strani in podobno – ljudje so uspešni, ker so šli v akcijo in ne zato, ker so o njej razmišljali. Ali pa čakali na to, da bo vse popolno in da se bo vse ujelo. Saj vendar veste, da se nikdar ne bo. Nikdar ne bo popolnega trenutka. In nikdar ne bo popolnih okoliščin. Le zakaj bi potem čakali nanje?

Res je, nobenega zagotovila ni, da boste uspeli, če poskusite od življenja dobiti še kaj več. Če boste posegli po novih izzivih, novih ciljih, ali pa boste poskusili urediti razmere v katerih živite, odnose z bližnjimi, s samim sabo in stvarmi, katere obožujete, a se jim odrekate. Obstaja pa trdno zagotovilo, da ne boste uspeli, če niti ne poskusite. Tako preprosto je to. Z besedami velikega Tonya Robbinsa; ne glede na to kako počasen je vaš napredek in koliko napak pri tem naredite, še vedno ste v velikanski prednosti pred vsemi tistimi, ki niti ne poskusijo…


%d bloggers like this: