iGROW Principi uspeha

Obstaja razlog za uspeh posameznikov. Na kateremkoli področju. Vabljeni na seminar:

Kdaj? Bo še določeno, glede na razmere

Kje? Predvidoma na območju Ljubljane

Koliko? Predvidoma 30,00 EUR


Kaj so principi uspeha in kaj ima to z mano?


Obstajajo uspešni ljudje in vsi tisti, ki to niso. Pri čemer pa uspešni sploh niso kaj boljši od vseh drugih. Še več; objektivno gledano ni pri njih prav nobenih posebnih okoliščin, po katerih bi se ločili od večine.

Praviloma to tudi niso bolj izobraženi, bolj inteligentni, pametnejši, lepši, ali pa kako drugače za uspeh bolje opremljeni posamezniki.

Zakaj so torej uspešni?

Ker delajo nekaj DRUGAČE. Samo zato. Uspeh je vedno le posledica. Rezultat. In nima nič s srečo, naključjem, posebnimi okoliščinami ali čem podobnim. Ne, ti posamezniki sploh niso bili rojeni pod srečno zvezdo. Ravno obratno; srečni so, ker so uspešni. Uspešni pa so zato, ker delujejo v skladu s principi uspeha. Čeprav tega najverjetneje niti ne vedo.

Kar je seveda lepa novica, kajti principe uspeha se da priučiti.

Ker niso nekaj, s čimer bi bili rojeni, ampak nekaj, kar šele pridobimo. Če se tako odločimo.


Če mi dovolite, vam bom na predavanju opisal, kako delujejo in zakaj lahko pridobite nadzor nad svojim življenjem, s tem pa tudi nad stanjem vašega računa na banki, zdravjem, zunanjim izgledom, položajem v družbi, priljubljenostjo ali pa na katerem koli drugem področju. Kot boste videli, ni niti težko, še manj pa nemogoče.


Živite življenje, kot si ga resnično želite?

Lahko ste kot večina in pristanete na to kar imate in zgolj obžalujete vse tisto, kar bi lahko imeli, storili ali postali.

Lahko pa izberete drugo pot, kajti vse kar si želite, je bližje, kot si predstavljate.

Življenje lahko spremenite. Na bolje.

Kaj če bi vedeli, kaj natančno vam preprečuje živeti življenje, kot bi si ga resnično želeli?

Zakaj menite, da nekateri dobijo vse, kar si želijo, medtem ko se morajo drugi zadovoljiti le z drobtinami z mize? Pri čemer so lahko prav ti drugi bolj izobraženi, inteligenti, skromni in ponižni, celo bolj za uspeh nadarjeni kot tisti prvi?

Samo zato, ker uspešni počnejo nekaj DRUGAČE.

Vidite, ko imate nek cilj, obstaja znotraj vas tudi sposobnost, da se ta cilj uresniči. Vedno obstaja. Tako kot je obstajal tudi pri vseh tistih, katerih uspeh je že viden. Le da vi tega ne še ne veste. Kajti prav v ničemer niste slabši od tistih, ki že uživajo v sadovih svojega uspeha. Nobenega razloga ni, da tudi vi ne bi mogli vaše letne plače zaslužiti v enem mesecu. Ali celo v enem tednu. Torej morate le še ugotoviti, katere korake je potrebno storiti, da do te točke pridete. Tu vam lahko pomaga seminar iGROW Principi uspeha.

Z implementacijo principov uspeha v vaše vsakdanje življenje lahko spremenite videz, občutek in potek vašega življenja.


Ali tudi vi kdaj pomislite :

Hočem več od življenja, pa ne vem kako?

Sem obtičal.

Imam cilje, a se ti zdijo tako oddaljeni.

Imam toliko idej, a jih nikoli ne začnem uresničevati.

Imam občutek, da sem ustvarjen za kaj več, da mi pripada kaj več.

Moje življenje je isto kot pred dvema/tremi/petimi leti.

Težko se osredotočam na karkoli.

Sem predober, vsi me prenašajo naokoli.

Dober človek sem, od življenja pa dobivam samo slabe stvari…

Zakaj mi nikoli nič ne uspe?

Potem je seminar iGROW Principi uspeha kot nalašč za vas.


Preoblikujte vašo realnost. Kot si jo VI želite.


Že vse od odkritja legendarnega Napoleona Hilla o tem, da vsaka globoko vcepljena želja človeka pripravi k iskanju zunanje poti, po kateri lahko svojo željo preobrazi v resničnost, vemo, da uspeh pride ŠELE PO TEM, ko se posameznik zanj odloči. Sam od sebe se uspeh ne more pojaviti, saj nikoli ni slučajnost, sam po sebi, ampak vedno le posledica predhodnih dejanj.

Zato je potrebno iti v akcijo. In ne čakati, da se to zgodi samo od sebe. Ker se ne bo.


Dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo. Morda celo res. Včasih. Lahko pa tudi ne. Največkrat ne. In prav lahko se zgodi, da prečakamo vse življenje; na kaj lepega, toplega, na nekaj, kar si zaslužimo in bi bilo čisto pošteno, da dobimo, mar ne?

Ali pa se s tem zgolj tolažimo in si dajemo lažno upanje?

Imamo izbiro: lahko torej čakamo in zgolj upamo, da se nam zgodi kaj lepega, lahko pa gremo v akcijo in za to poskrbimo sami. Kaj boste izbrali?

%d bloggers like this: